Wooncomplexen in Wageningen gerenoveerd

In Wageningen is Freyssinet Oost bezig met grootschalig planmatig onderhoud aan zowel de binnen- als de buitenzijden van verschillende wooncomplexen aan de Asterstraat.

Zo zijn we volop bezig met onder meer schilderwerkzaamheden aan metselwerkgevels, diktekanten, trappenhuizen en liftschachten. Daarnaast worden alle vloerdilataties vervangen aan zowel de balkon- als de galerijzijde, net als de dilataties van de diktekanten.

Ook aan de inpandige trappenhuizen worden diverse herstelwerkzaamheden uitgevoerd. Hier worden plafonds, wanden en de traphekken opnieuw geconserveerd. Daarnaast worden de vloeren in het trappenhuis voorzien van een geheel nieuw goed reinigbare taai-elastische coating.

Als laatste worden ook de hoofdentree en containerruimte onderhanden genomen. Bij de hoofdentree zijn de betegelde kolommen glad gemaakt en voorzien van een conservering en ter plaatse van de containerruimte is een nieuwe vloer aangebracht en zijn de wanden voorzien van een goed reinigbare schrobvaste coating.

Wilt u meer weten over deze of andere diensten van Freyssinet Oost? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op nummer 055-7630850, of via de mail: info@concreetbetonherstel.nl.