Waterdichte afdichting voor Gemeente Voorst

In opdracht van de gemeente Voorst heeft Concreet Betonherstel de waterdichte afdichting van een aantal lekkende voegovergangen gerealiseerd aan de Duistervoordseweg te Twello (Parkeerhuis).

De voegovergangen van het parkeerdek waren verouderd en voldeden niet voor de toepassing waardoor er lekkage kwam bij de onderliggende (commerciële) ruimten. Concreet Betonherstel heeft hiervoor een duurzame afdichting bedacht. Deze voegafdichting kan met de constructie meebewegen (4D), zodat alle werking van de constructie kan worden gevolgd. Er is hier tevens gekozen voor een dubbele zekerheid (double joint), dit wil zeggen dat er een dubbele waterdichting is aangebracht. Aansluitend is het omliggende werk waterdicht afgewerkt met een coating. Door deze duurzame oplossing kiest de Gemeente voor zekerheid.

Wilt u meer informatie over deze of andere diensten van Concreet Betonherstel? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op nummer 055-7630850 of via de mail: info@concreetbetonherstel.nl