Nieuwe balkons in Ermelo

In opdracht van UWOON is Concreet Betonherstel twee maanden geleden gestart met een groot project in Ermelo. Tijdens dit project herstelt Concreet Betonherstel de constructieve veiligheid van 143 balkons aan diverse straten. Alle balkons worden volledige verwijderd en worden deels voorzien van een zogenoemd ‘Frans balkon’. Aan de overige woningen worden de balkons vervangen door een nieuw balkon met staalconstructie.

De werkzaamheden aan de eerste woningen zijn afgerond en zijn allen voorzien van een nieuw ‘Frans balkon’. Begin juni is Concreet Betonherstel gestart met het verwijderen van de balkons, die vervangen worden door een balkon met staalconstructie. Aan de Tijmlaan heeft Concreet Betonherstel al een eerste proefbalkon geplaatst met een nieuwe staalconstructie wat een mooi resultaat heeft opgeleverd.

Het merendeel van de balkons worden voorzien van deze nieuwe staalconstructie van thermisch verzinkt staal, geperforeerd plaathek en een frame met hardhouten planken. De door Concreet Betonherstel uit te voeren werkzaamheden zijn dan ook zeer divers van aard en bestaan primair uit het vervangen van de huidige balkons met de daarbij benodigde betonreparaties, het aanstorten van een fundering en de montage van de balkons en hekwerken.

Wilt u meer weten over deze of andere diensten van Concreet Betonherstel? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op nummer 055-7630850, of via de mail: info@concreetbetonherstel.nl.