KRISTALBAD GERENOVEERD

In opdracht van ACCRES heeft Concreet het wedstrijdbad van het Kristalbad in Apeldoorn in volle glorie hersteld. Na het vernieuwen van de coating lag het bad er nu wedstrijdklaar bij.

Freyssinet Oost heeft jarenlange ervaring met totaalonderhoud van zwembaden en biedt een totaalpakket aan technieken, diensten en services om het onderhoud van een zwembad duurzaam te regelen. Of het nu gaat om betonrenovatie, coatings, afdichtingen of bouwkundige werkzaamheden: Freyssinet Oost heeft een waterdicht aanbod.

Freyssinet Oost is de specialist in totaalonderhoud van zwembaden. Voordat de werkzaamheden kunnen beginnen wordt een diagnose gesteld en geadviseerd over de toe te passen methodes en de uit te voeren werkzaamheden. Standaard zijn het reinigen onder hoge druk en het saneren van betondelen. Afhankelijk van de staat van het zwembad kan betonreparatie noodzakelijk zijn. Vast onderdeel van het onderhoud zijn het controleren en herstellen van de voegafdichtingen en doorvoeringen.

Tot slot draagt Freyssinet Oost zorg voor de coating van het zwembad. De speciale coating heeft een decoratieve, conserverende en afdichtende werking. Eventueel verzorgt Freyssinet Oost een digitaal kleuradvies. Belijningen, pictogrammen, signalering en markeringen zijn de finishing touch voor een mooi begin van het zwemseizoen.