Innovatieve oplossing balkonversterking (Foreva)

Freyssinet Oost gebruikt voor het eerst het door Freyssinet ontwikkelde balkonversterkingssysteem aan de Burgemeester Cramergracht in Amsterdam. Dit systeem is onder het merk Foreva ontwikkeld en in het buitenland al meerdere malen succesvol toegepast.

Het is een innovatieve oplossing waardoor er minder (geluid)overlast veroorzaakt wordt voor de bewoners. Dit systeem is één van de oplossingen die Freyssinet Oost aanbiedt en is met name interessant als de vloerafwerking in goede conditie is. Als de vloerafwerking in slechte conditie is kan het zeer interessant zijn om de balkons of galerijen te versterken met koolstoflijmwapening (FX-50) waar Concreet al vele succesvolle projecten mee heeft uitgevoerd.

Door middel van Foreva worden de afgekeurde galerijen aan de Burgemeester Cramergracht weer constructief versterkt. Daarnaast worden de balkons van de kopgevel geconserveerd en voorzien van een scheuroverbruggende coating. Voor een beschermend, mooi en fris eindresultaat worden ook de diktekanten en plafonds en van alle galerijen en balkons voorzien van nieuw schilderwerk.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze of andere diensten van Freyssinet Oost? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op nummer 055-7630850, of via de mail: info@concreetbetonherstel.nl.