Totaalonderhoud voor Den Heuvel in Velp

Wist u dat Concreet Betonherstel van alle markten thuis is? Met onze vele disciplines verzorgen wij graag het totaalonderhoud van uw gebouw(en). Binnen totaalonderhoud bevinden zich diverse werkzaamheden zoals: betonreparatie en conservering, schilderwerk, metselwerk, structurele versterking van kopgevels en hout schilderwerk.

Ook REBO VvE Management heeft ervoor gekozen om het totaalonderhoud van wooncomplex Den Heuvel in Velp door Concreet Betonherstel te laten uitvoeren. De werkzaamheden zijn zeer divers van aard. Zo worden verschillende onderdelen voorzien van nieuw schilderwerk (duizenden m2 metselwerk worden voorzien van een 3-laags zeer dampopen beschermend verfsysteem).

Allereerst wordt er voeg- en metselwerkherstel, inclusief constructief verankeren van kopgevels, uitgevoerd en het kitwerk ter plaatse van de dilataties wordt vervangen. Daarnaast wordt er ook houtschilderwerk uitgevoerd en worden de aluminium panelen van de hekwerken vervangen.

Wilt u meer weten over deze of andere diensten van Concreet Betonherstel? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op nummer 055-7630850, of via de mail: info@concreetbetonherstel.nl.