Disclaimer

AANSPRAKELIJKHEID

Freyssinet Oost streeft er naar om de gebruiker van concreetbetonherstel.nl zo actueel en correct mogelijke informatie te verschaffen. Toch kan het voorkomen dat de informatie op de site onvolledig of onjuist is. Freyssinet Oost aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie die wordt aangeboden.
 

PRIVACY

Freyssinet Oost respecteert de privacy van alle bezoekers. Als uw persoonlijke gegevens worden gevraagd, wordt deze informatie vertrouwelijk behandeld en gebruiken we die om aan u, de voor u relevante informatie te verstrekken. Deze informatie wordt slechts aan die derden verstrekt die door Freyssinet Oost zijn ingeschakeld om u van de door u gevraagde informatie te kunnen voorzien. Wanneer u uw gegevens invoert gaat u hiermee akkoord.
 

COPYRIGHT

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Freyssinet Oost worden gebruikt, behalve wanneer het downloaden, bekijken en/of printen ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik betreft.