Terugblik op BouwBeurs 2019

De BouwBeurs 2019 was een groot succes mede dankzij u!

Dit jaar was Concreet Betonherstel samen met Freyssinet, Tebecon en Conflex van maandag 4 tot en met vrijdag 8 februari weer aanwezig op de Internationale BouwBeurs in de Jaarbeurs Utrecht. De BouwBeurs trok meer dan 75.000 bezoekers. Ook Concreet, Conflex, Tebecon en Freyssinet mochten gedurende de beurs rekenen op veel belangstelling van zowel bestaande relaties als nieuwe contacten.

Tijdens de beurs kon nader kennis gemaakt worden met de diverse diensten van de bedrijven op onder andere het gebied van constructieve veiligheid en kathodische bescherming. Daarnaast was op onze stand ook voor het eerst dit jaar Activskeen te vinden. Hier werden toepassingen getoond voor het gebouw geïntegreerde fotovoltaïsche technologie (BIPV).

Heeft u de BouwBeurs gemist of wilt u meer informatie over onze innovatieve oplossingen voor herstel en onderhoud van uw vastgoed? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op nummer 055-7630850, of via de mail: info@concreetbetonherstel.nl

Namens Concreet, Conflex, Tebecon en Freyssinet hartelijk dank voor uw aanwezigheid!