Een frisse uitstraling voor SWZ

Voor het verfraaien en beschermen gebruikt Concreet Betonherstel uitsluitend producten van A-merk leveranciers. Door het aanbrengen van een beschermende coating wordt de indringing van schadelijke stoffen in de betonconstructie voorkomen. Daarnaast geeft het ook een frisse en moderne uitstraling, waarbij de antislip-gradatie voldoet aan de NEN7909 of de Duitse R-Waarde. 

In opdracht van woningstichting SWZ heeft Concreet Betonherstel in de zomermaanden aan de Palestrinalaan in Zwolle diverse herstelwerkzaamheden aan de galerijen uitgevoerd en afgerond. Ruim 1600 m2 aan galerijen heeft Concreet Betonherstel voorzien van een nieuwe flexibele coatinglaag, waarbij allereerst alle dekvloeren zijn vervangen. Dit heeft gezorgd voor een nette en frisse uitstraling van het wooncomplex, waarbij de uitkragende galerijen duurzaam zijn geconserveerd.

Wilt u meer weten over deze of andere diensten van Concreet Betonherstel? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op nummer 055-7630850, of via de mail: info@concreetbetonherstel.nl.

Voor meer informatie over balkon- en galerij afwerking kunt u terecht op: www.galerijcoating.com.