Waterdichte Afdichting

Freyssinet Oost heeft zich gespecialiseerd in het afdichten van constructies. Een universele afdichtingstechniek bestaat helaas niet; wij adviseren u graag op basis van uw specifieke situatie.

 Ik wil een afspraak


Vochtproblemen

Vooral bij complexe vochtproblemen is een grondige inspectie voor het stellen van de juiste diagnose en gedegen advies van groot belang voor de juiste afdichtingstechniek. Lekkages of vochtdoorslag ontstaan vaak door scheurvorming, bouwgebreken, bouwfysische problemen en bijvoorbeeld veroudering. De keuze voor de juiste afdichtingstechniek verschilt daarom enorm per project en vereist ervaring en vakkennis.
 
Veel vochtproblemen kunnen echter door de onderhoudsservice van Freyssinet Oost direct worden opgelost. De medewerkers van deze dienstverlening zijn allround, ervaren en vakbekwaam. Zij maken zelfstandig een analyse ter plaatse en kunnen direct ingrijpen. Onze technisch adviseur zal bij complexere vochtproblemen pas na grondige inspectie advies en offerte uitbrengen.
 

Fundering en kelderafdichting

Freyssinet Oost maakt bij fundering en kelderafdichting gebruik van waterdichte mortels, die funderingen, souterrains, kelderwanden beschermen tegen vocht.
 

Kitwerk

Voor het afdichten van voegen en scheuren gebruikt Freyssinet Oost krimpvrije, snel doorhardende kitten voor ons kitwerk. Opzwellende kitten behoren eveneens tot de mogelijkheden.
 

Metselen en voegwerken

In het ene geval van metsel- en voegwerk zullen nieuwe voegen worden aangebracht, in andere situaties is een waterdichte coating de meest geschikte oplossing.
 

Steen of betoninjectie

Met behulp van injectietechnologie vindt selectief vullen van scheuren, voegen, spleten of poriën plaats in betonnen of bakstenen bouwwerken. Freyssinet Oost werkt met onder meer polyurethaan, epoxy, acrylaat of cementgebonden injectiematerialen.
 

 Download het leaflet

 Ik wil een afspraak